Renault Captur este un nume important în segmentul SUV-urilor mici. Cât costă cea mai ieftină versiune a modelului francez

Autor: Adrian Somai acum o săptămână Știri auto

Renault Captur este un nume important în segmentul SUV-urilor urbane de mici dimensiuni, fiind de-a lungul anilor unul dintre cele mai apreciate modele de acest fel. Lansat pentru prima dată în 2013, Captur s-a vândut într-un interval de șase ani în mai bine de 1.2 milioane de exemplare. Apoi, în 2019, Captur s-a reinventat, primind o înfățișare nouă, unități de motorizare noi și tehnologie de ultimă generație.

Mașina a crescut în dimensiuni în 2019, câștigând 11 cm în lungime. Asta a făcut însă și ca habitaclul să se dovedească a fi mult mai generos și confortabil, un mare plus pentru mulți dintre clienții acestui segment. Apoi, constructorul francez oferă pentru Captur o serie întreagă de posibilități de personalizare a modelului, atât la nivel exterior, cât și la interior.

Renault Captur pornește pe piața auto din România de la 19.200 de euro, cu toate taxele incluse. Este vorba despre versiunea Equilibre, printre echipamentele oferite în standard de producătorul francez numarandu-se printre altele următoarele: sistem multimedia cu ecran tactil cu dimensiuni de 7 inci, sistem de frânare cu ABS, alertă privind distanța de rulare, oglinzi încălzite și cu reglaj electric, cruise control, limitator de viteză, asistență la frânarea de urgență, sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, geamuri electrice față, volan soft touch și funcția de Emergency Call.

Această cea mai accesibilă versiune a lui Renault Captur este echipată cu o unitate de motorizare TCe pe benzină, capabilă să dezvolte 90 de cai putere și un cuplu maxim de 160 Nm. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii manuale cu șase trepte.

Deși este văzut de multe ori un competitor pentru Duster, Renault Captur are propriul său segment de piață pe care luptă. Duster rămâne o variantă mult mai accesibilă, cea mai ieftină versiune a SUV-ului Dacia fiind cu aproape 4.000 de euro mai ieftină la acest moment.

Care este cea mai scumpă versiune a lui Renault Captur

Captur E-Tech Engineered Plug-In Hybrid 160 este cea mai costisitoare versiune a SUV-ului francez în țara noastră, prețurile pornind de la 35.050 de euro, cu toate taxele incluse. În acest caz, vorbim despre un sistem de motorizare format dintr-o unitate pe benzină și una electrică, capabil să livreze 160 de cai putere și un cuplu maxim de 144 Nm. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate, hibride și multimodale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide