Renault Captur se ia la trântă cu fratele Duster. Cât costă micul crossover prin Rabla 2021?

Autor: Marius Vișan 19 apr. 2021 Știri auto

În baza Programului Rabla 2021, Guvernul României susține înnoirea parcului auto. Astfel, statul acordă o primă de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții. Unul dintre modelele care se califică la acest program este Renault Captur.

Prin Programul Rabla Clasic 2021 se acordă un tichet (primă de casare) în valoare de 7.500 lei pentru o mașină cu o vechime mai mare sau egală cu 8 ani, înmatriculată în România, care este casată, cu scopul achiziționării unei mașini noi cu noxe reduse. Aceasta trebuie să aibă un nivel de emisii de noxe de maximum 140 de grame CO2/km (NEDC). Pentru achiziția unui autoturism nou se poate folosi un singur tichet Rabla.

Renault Captur Life TCe 90 costă 12.990 de euro (TVA inclus) prin Rabla 2021

De asemenea, Renault Captur poate fi achiziționat cu rată de credit lunară de la 69 de euro / lună (TVA inclus, prin Renault Smart și Programul RABLA 2021). Oferta este valabilă în perioada 1 – 30 aprilie 2021.

Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, a reducerii de 350 Euro (TVA inclus) aferentă Campaniei promoționale Renault Finance și a reducerii comerciale oferite de Renault în valoare de 1650 Euro (TVA inclus) pentru CAPTUR Life TCe 90. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

Lista de dotări pentru Renault Captur Life TCe 90 cuprinde:

Sub capotă se află un motor pe benzină TCe 90 și cutie de viteze manuală. Lista de dotări mai include: sistem de frânare cu ABS, protecție pietoni & cicliști; asistență la frânarea de urgență, Sistem de asistență la pornirea din rampă. Captur se conduce foarte ușor pentru că dispune și de Cruise Control și limitator de viteză, asistență la menținerea benzii de rulare, Recunoașterea indicatoarelor rutiere (Traffic Sign Recognition) și alertă privind distanța de rulare.

Pe mașină mai există airbag-uri frontale și laterale tip cortină, sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate, roată de rezervă temporară 16 de inci, aer condiționat cu reglare manuală, cheie pliabilă, geamuri electrice față / spate, oglinzi cu reglaj electric, încălzite, rabatabile manual, cu LED (semnalizare integrată), volan reglabil pe înălțime și adâncime, aprinderea automată a farurilor.

La capitolul tehnologie și multimedia cel mai accesibil Renault Captur dispune radio cu 4 difuzoare, bluetooth (audio streaming și hands-free), port USB și afișaj de bord TFT 4,2 de inci.

La interior există tapițerie textilă de culoare neagră/gri, iar carcasa oglinzilor retrovizoare exterioare este de culoare neagră. Renault Captur Life are lumini față & spate Full LED + Lumini de zi LED și jante oțel 16 de inci.

Pe de altă parte, fratele Duster din Grupul Renault, rivalizează oarecum din punct de vedere al prețului cu modelul Captur. Asta pentru că între cele două modele există o diferență de doar 740 de euro. Cel mai accesibil Duster care poate fi cumpărat în acest moment costă 12.250 (TVA inclus).

Intră în GALERIA FOTO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide