Renault completează gama Captur cu seria limitată Red Edition. Preţul de start este 19.100 de euro

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Renault lansează seria limitată denumită Red Edition pentru modelul Captur. Aceasta are la bază nivelul de echipare INTENS, la care au fost adăugate dotări suplimentare şi un nou motor mai puternic (TCe 150).

Seria limitată se remarcă prin elemente de design specifice Red Edition, jante din aliaj Sport 17 inci diamond cut Black, geamuri spate şi lunetă cu tentă închisă, pedalier sport din aluminiu, scaune faţă încălzite şi lumini interioare LED.

Designul său exterior, păstrează liniile crossover-ului urban. În schimb, la interior, această ediţie limitată propune o tapiţerie Alcantara TEP, evidenţiată prin cusături roşii, care oferă confort şi sportivitate. 

Captur Red Edition este disponibil cu noile motoare pe benzină 1.3 TCe 130 şi TCe 150, cel din urma oferind posibilitatea alegerii între cutia de viteze manuală şi cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj. 

Pentru motorizarea TCe 130 GPF preţul este de 16.050  de euro (19.100 de euro preţ cu TVA), pe când varianta 150 GPF ajunge la un preţ de 19.7000 de euro (TVA inclus). Cea mai scumpă versiune este 150 EDC GPF care are un preţ de 21.100 de euro (TVA inclus). 

 Comentarii
Inchide