Renault dezvăluie la Moscova noul model ARKANA – VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Renault dezvăluie la show-ul auto de la Moscova noul model ARKANA. Maşina de prezentare este un coupe-crossover care îmbină cele mai bune părţi ale unui sedan cu ale unui SUV. 

Acest nou vehicul va fi produs şi comercializat în diferite ţări din întreaga lume, începând cu Rusia în 2019. Renault ARKANA va fi ulterior fabricat şi vândut în Asia şi alte regiuni, cu acelaşi design unic, dar adaptat şi aşteptărilor clienţilor locali.

ARKANA va juca un rol-cheie în planului strategic Drive the Future, prin care Groupe Renault intenţionează să intensifice volumul vânzărilor de până la 5 milioane de unităţi până în 2022. 

Groupe Renault a pretins aproape o treime din piaţa rusă în 2017 (448.270 vândute vehicule / cota de piaţă de 28%). Rusia ocupă astăzi locul 2 ca marcă a Grupului Renault şi urmează să devină cea mai importantă piaţă a grupului până la sfârşitul anului.

 Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide