Renault furnizează 185 de mașini pentru turneul de tenis de la Roland Garros

Autor: Ionuț Vîlciu 17 mai 2023 Știri auto

Renault furnizează o flotă de 185 de vehicule pentru turneul de tenis de la Roland Garros. Producătorul francez este partener al French Open începând cu anul 2022.

Renault furnizează o flotă de 185 de vehicule, inclusiv 90 de modele Mégane E-Tech Electric, 30 de modele Austral E-Tech full hybrid și noul Espace E-Tech full hybrid pentru a transporta jucători și oficiali pe parcursul evenimentului. Fanii și oaspeții vor putea, de asemenea, să călătorească în trei Twingo complet electrice, cu un nou aspect retrofit oferit de echipa de design Renault.

Renault a devenit partener premium al French Open în 2022. Pentru ediția din 2023, care va avea loc între 22 mai și 11 iunie, Renault a pregătit câteva surprize. Sigla Renault, de exemplu, va fi vizibilă pe fileurile celor cinci terenuri principale (Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen, Simonne-Mathieu și terenurile nr.7 și 14).

Renault 5 Prototype a făcut senzație în 2021 afișând caroseria sa galbenă foarte vibrantă. Ca parte a parteneriatului Renault cu French Open, acest precursor pentru o mașină de oraș complet electrică a îmbrăcat un nou finisaj alb metalic-satinat.

Renault continuă colaborarea cu French Open și în 2023

Vehiculul retro-futurist încorporează, de asemenea, tributuri vizuale aduse stadionului Roland-Garros, precum crucea emblematică a Sfântului Andrei pe grilajele laterale. Logo-ul Roland-Garros iluminat din spate ocupă locul unde se afla anterior emblematicul număr 5. De asemenea, contururile ferestrelor sunt decorate cu crom satinat, iar jantele în albastru anodizat. Noua versiune a Renault 5 Prototype este o versiune specială French Open și o anticipare a viitorului model de serie care urmează să fie dezvăluit în 2024.

Pe lângă conceptul special Renault 5, compania furnizează o flotă de 185 de vehicule la turneul de la Roland-Garros, inclusiv 90 de Mégane E-Tech Electric, 30 Austral E-Tech full hybrid și 20 de Noul Espace E-Tech full hybrid.

Mai mult, pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a lui Twingo, trei versiuni electrice retrofit dezvoltate în parteneriat cu R-FIT vor transporta fanii și oaspeții la stadion.

-Twingo Gangsta Crew: Inspirat direct de cultura West Coast și hip hop, acest Twingo modernizat este un tribut excentric adus unei tendințe neconvenționale din anii 1990 – lowriders din California.

-Twingo Top Model: un Twingo modificat cu gândul la prezentările de modă din anii 1990, cu omagii aduse podiumurilor și palatelor epocii.

-Twingo Y2K: Inspirat de cultura trupelor de băieți din anii 1990 și 2000.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide