Renault Hippie Caviar Motel te duce la camping în mod electric

Autor: Ionuț Vîlciu 24 aug. 2022 Știri auto

Renault a dezvăluit un nou concept bazat pe o utilitară. Hippie Caviar Motel este o rulotă electrică bazată pe Renault Kangoo.

Vehiculele create pentru ieșirile în natură sau pentru călătorii sunt la mare căutare. Foarte mulți oameni merg în vacanțe cu cortul sau cu rulota. Unii le închiriază, alții își achiziționează una pe care să o folosească mai multă vreme.

Anul trecut, Renault a prezentat un alt concept Hippie Caviar Hotel. Atunci era bazat pe Renault Traffic. Acesta este ceva mai mic și are la baza Kangoo-ul. Renault Hippie Caviar Motel ar urma să debuteze la salonul IAA Hanover Transportation pe 19 septembrie. Duba este prezentată drept „un adăpost itinerar, versatil și vioi pentru entuziaștii de aventură și sport care sunt pasionați de spații largi deschise și de senzații tari”.

Renault Hippie Caviar Motel – camping electric

Duba este concepută ca o loc de camping mobil pentru aventurieri. Având în vedere scopul său, modelul a fost echipat cu un portbagaj pe acoperiș care ține schiurile, dar și o sumedenie de „spații inteligente de depozitare” care pot ține echipamente sportive. Exteriorul captează cu siguranță atenția. Grafica în două culori portretizează munți, iar pe geamurile spate este aplicat un degrade roșu. De asemenea, există și logo-uri Hippie Caviar Motel.

Renault nu a lansat fotografii de interior, dar a spus că interiorul are o serie de elemente ecologice, inclusiv rafturi și podea din cauciuc reciclat și plută. Furgoneta are, de asemenea, o banchetă spate care se transformă într-un pat. Aceasta le permite ocupanților să se întindă și să privească prin acoperișul panoramic din sticlă.

Deoarece conceptul se bazează pe Kangoo L2 E-Tech Electric, acesta dispune de un acumulator litiu-ion de 45 kWh. Acesta alimentează un motor electric de 120 de cai putere. Această configurație oferă furgonetei o autonomie de 285 km și ar trebui să îi permită să accelereze de la 0-100 km/h în aproximativ 11,6 secunde.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide