Renault lansează un program de închiriere prin care clienții pot comanda Clio sau Captur din confortul canapelei – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 iun. 2021 Știri auto

Pandemia a determinat schimbări în comportamentul clienților, așa că cei de la Renault s-au adaptat. În aceste condiții, francezii propun programul Easy Lease. Aceasta este o ofertă de închiriere pe termen lung, realizată 100% online.

În urma testelor efectuate în mai multe țări, Italia este prima țară care a inaugurat această ofertă. Este o experiență 100% digitală, pentru o închiriere rapidă și ușoară pe termen lung. Această nouă ofertă de închiriere, dezvoltată în parteneriat cu rețeaua de dealeri Renault și disponibilă exclusiv clienților privați, va fi lansată treptat în toată Europa.

Clienții pot comandat Clio sau Captur din confortul canapelei

”Cu această inițiativă, scopul nostru este de a completa gama de călătorii pe care le oferim clienților noștri cu o experiență 100% digitală, construită cu RCI Bank&Services şi rețeaua noastră de dealeri, care rămâne în centrul strategiei noastre de retail. Rețeaua de dealeri este într-adevăr esențială. Este un punct de contact uman esențial pentru a oferi clientului încredere şi a garanta cea mai bună experiență în etapa de livrare. Această strategie tip ”omnichannel” – digital + rețea – a fost, de asemenea, accelerată de contextul Covid-19 și de perioadele succesive de carantină. Cu Renault Easy Lease, marca Renault a dobândit un activ major într-un context de schimbare a obiceiurilor de cumpărare ale consumatorilor” declară Fabrice Cambolive, oficial al mărcii Renault.

Din confortul canapelei, clienții își pot configura autovehiculul din gama și nivelurile de echipare oferite. Aceștia pot alege culoarea, durata închirierii pe termen lung și kilometrajul aferent. Apoi se autentifică în sistem, completează informațiile necesare pentru a aplica pentru leasing operațional și, în cele din urmă, își semnează contractul online.

Vehiculul este livrat prin rețeaua Renault și prin reprezentanța pe care o alege clientul

În această fază, Italia va oferi două vehicule (Clio și Captur) în cadrul platformei Renault Easy Lease. Apoi francezii urmează să extindă gama la alte vehicule și motoare (GPL, vehicule electrificate și electrice).

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide