Renault lansează în România a cincea generație Clio. Prețurile pornesc de la 11.900 de euro – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 20 nov. 2019 Știri auto

Prezentat în aprilie 2019, noul Clio este lansat acum şi în România.

Oferta producătorului francez include un preț de pornire de 11.900 de euro (TVA inclus) şi propune o gamă completă de motorizări pe benzină – toate noi în gamă – și diesel, a căror putere acoperă o paletă largă: de la 65 CP la 130 CP.

Design-ul exterior evoluează spre o silueta mai matură, în timp ce design-ul interior este complet regândit. La interior, revoluția este ușor de remarcat. Habitaclul complet reproiectat este inspirat de segmentele superioare. O componentă cheie a noului „Smart Cockpit”, ecranul multimedia de 9,3 inch (de două ori mai mare decât versiunea de 7 inch) este cel mai mare ecran existent vreodată pe un model Renault.

GALERIE FOTO

Noul Clio este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens și R.S. Line.

Încă de pe nivelul de echipare Life, noul model are o listă generoasă de echipamente în standard: faruri Renault LED Pure Vision, pachet de siguranță activă și pasivă, afișaj de bord TFT 4,2 și geamuri electrice faţă cu impuls.

Prețurile pentru noul Renault Clio

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide