Renault lansează ediția specială Captur Rive Gauche, care vine cu modificări estetice minore

Autor: Mihai Morcovescu 03 mart. 2022 Știri auto

Producătorul francez de automobile Renault anunță lansarea unei ediții speciale pentru actualul model Captur. Denumită Rive Gauche, aceasta va fi disponibilă doar pe anumite piețe din Europa și oferă o serie de modificări estetice minore atât la exterior, cât și la interior.

Renault Captur Rive Gauche primește un motor E-Tech Hybrid

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Ediția specială Captur Rive Gauche este inspirată de malul de sud al râului Sena din Paris. „Rive Gauche” înseamnă în traducere liberă „malul stâng”, iar caracteristicile-cheie ale vârfului de gamă includ o serie de accente finisate în negru lucios la exterior.

Grila, protecțiile din partea inferioară a caroseriei, oglinzile laterale și emblema Renault Captur. De asemenea, jantele de 18 inch completează pachetul exterior. Paleta de culori include gri Oyster, alb Arctic, negru Diamond și roșu Flame.

Mergând la interior, regăsim aceeași temă de negru la nivelul tapițeriei, care este o combinație de piele sintetică și material textil. Captur Rive Gauche oferă încărcare wireless a telefonului mobil și de un ecran tactil pentru sistemul multimedia „Easy Link” portret de 9,3 inch, compatibil Apple CarPlay și Android Auto. De asemenea, instrumentarul de bord este digital.

Opțiunile de motorizare includ unitatea TCe 90 pe benzină cu trei cilindri și un E-Tech Hybrid 145. Acesta din urmă are la bază un motor de 1,6 litri și este capabil să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 10,6 secunde.

Renault Captur Rive Gauche oferă, între altele, aer condiționat automat, senzori de parcare față și spate și cameră pentru marșarier. Lista cu sistemele de asistență pentru șofer cuprinde Asistența la menținerea benzii de rulare, Sistemul activ de frânare de urgență (AEBS) și sistem de recunoaștere a semnelor de circulație. Totodată, există un limitator de viteză și pilot automat.

Pe piața din Marea Britanie, ediția specială Captur Rive Gauche pornește de la echivalentul a 29.550 de euro. Mașina va fi produsă în doar 800 de exemplare.

Sursa: Autoexpress

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide