Renault prezintă conceptul unei rulote de lux: Hippie Caviar Hotel

Autor: Marius Vișan 18 aug. 2021 Știri auto

Renault propune un concept de rulotă ce mixează senzația festivalului Woodstock cu aspectul luxos al unui hotel de 5 stele de pe Champs Elysees. Acesta se numește Hippie Caviar Hotel și va fi prezentat la Dusseldorf Caravan Salon 2021.

Conceptul acestei autoutilitare de camping pur electrice se bazează pe modelul Renault Trafic care funcționează exclusiv pe baterii, programat să debuteze pe piață în 2022.

Descris ca o ”dubiță hippie-chic”, conceptul se bazează pe viitorul Trafic EV și este promovat ca un hotel de 5 stele pe care iubitorii de călătorii îl pot conduce oriunde.

Cei de la Renault nu au dat prea multe detalii despre acest concept, dar putem vedea că are un exterior în două tonuri și o mini terasă amenajată pe acoperiș. Acesta din urmă poate fi accesată cu ajutorul unei scări rabatabile. Acolo mai există și o măsuță de cafea, precum și două fotolii pliabile ce permit relaxarea pasagerilor pe acoperiș.

În interior se creează o zonă de relaxare în stil lounge

Zona de dormit măsoară 145 x 195 centimetri și poate fi deschisă atât în ​​cabină, cât și în afara vehiculului. Dacă hayonul este deschis, pasagerii vor avea senzația că se află într-un cort. Există niște perdelele care îi protejează pe cei din interior de ochii curioșilor, dar și de vremea rea.

Interesant este că rulota este proiectată pentru a fi însoțită de un ”container logistic” care are toaletă, duș și un punct de reîncărcare a bateriei. Este gândit pentru a fi asamblat într-o locație specială pentru rulote. Renault prevede pentru această rulotă și un serviciu de livrări care ar folosi drona.

De asemenea, bicicletele pot fi incluse în pachet, astfel încât să puteți explora zona înconjurătoare rulotei cu bicicleta.

Chiar dacă Hippie Caviar Hotel este doar un concept, Renault planifică dezvoltarea unei game de autoutilitare VIP axate pe servicii personalizate.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoop.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide