Renault prezintă noul Kangoo și noul Express. Modelele sunt destinate tinerilor antreprenori – FOTO

Autor: Marius Vișan 12 nov. 2020 MASINI NOI

Renault prezintă noul Kangoo și noul Express, fiecare disponibil atât în versiunile LCV, cât și în versiunile pentru pasageri. Această gamă complementară de patru vehicule va fi prezentată și comercializată din primăvara anului 2021.

În partea frontală noul Kangoo Van a fost complet redesenat, cu o linie cromată între grilă și bara de protecție față. Interiorul său oferă un tablou de bord orizontal cu numeroase spații de depozitare. Noile scaune, complet reproiectate, aduc mai mult confort și rezistență.

Modelul dispune de sistemul multimedia Renault EASY LINK și de noi sisteme de asistență la condus, inclusiv Permanent Rear View – funcția digitală care oferă vedere din spate permanent. Acest nou sistem testat oferă o vizibilitate excelentă, convenabilă pentru vehiculele care vin echipate cu uși spate batante fără geamuri. Alte caracteristici noi includ Trailer Swing Assist, Brake Stability Control și AEBS Advanced Emergency Active Braking.

Noul Kangoo Van oferă o varietate bogată de dimensiuni ale caroseriei și motoare. Acesta va fi disponibil în două lungimi și va fi oferit cu transmisie manuală și automată, în versiunile diesel, benzină și electrică. Volumul său util variază de la 3,3 la 3,9 m³ în versiunea standard și de la 4,2 la 4,9 m³ în versiunea lungă.

Noul Express Van, furgoneta practică și eficientă

Modelul este destinat tinerilor antreprenori și flotelor mici, care caută cel mai bun raport preț / beneficiu, satisfăcându-le nevoile de bază.

Noul Express Van este echipat cu scaune ranforsate, iar o atenție deosebită a fost acordată spațiilor de depozitare și ergonomiei la bord. Spațiile de depozitare, poziționate foarte accesibil în cabină, oferă un volum însumat de 47 litri. În partea din spate, zona cargo, volumul total de încărcare este de 3,3 până la 3,7 mc.

Noul Express Van dispune de un sistem multimedia Renault EASY LINK și este echipat cu sisteme de asistență, precum Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist fără a uita de oglinda cu vedere panoramică.

Noul Renault KANGOO VAN și Noul KANGOO VP vor fi disponibile și într-o versiune electrică.

Galerie foto

Renault prezintă noul Kangoo și noul Express
Renault prezintă noul Kangoo și noul Express

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide