Restaurarea unui Ferrari 812 Superfast serios avariat – VIDEO

Autor: ProMotor 23 apr. 2020 Știri auto

Unele mașini merită o a doua șansă. Este cazul acestui Ferrari 812 Superfast.

Pe YouTube există numeroase compilații cu accidente în care sunt implicate supercar-uri, însă sunt destul de puține cele în care se repară mașinile. Canalul YouTube Real Life Exotics prezintă procesul de restaurare a unui Ferrari 812 Superfast.

GALERIE FOTO

Metoda de transport a vehiculului la atelierul de reparații ne-a luat prin surprindere, pentru că mașina italiană a fost ridicată cu un stivuitor și pusă pe o platformă, o modalitate nedemnă pentru o astfel de mașină. Chiar și la mâna a doua un astfel de model costă peste 200.000 de euro.

Modelul Ferrari 812 Superfast a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva 2017, și poate fi considerat un automobil de colecție. Mașina are un motor V12 aspirat care a fost pentru o perioadă cel mai rapid Ferrari de serie cu motor normal aspirat din istorie. Are 800 CP și atinge o viteză maximă de peste 340 km/h. Ferrari 812 Superfast are tehnologii provenite din Formula 1, cum ar fi flapsurile mobile care îmbunătățesc stabilitatea și răcesc frânele.

Revenind la Ferrari-ul din clip, odată ajuns în atelier un lucrător a luat a inventariat componentele care mai pot fi refolosite, după care, următorul pas a fost remedierea pagubelor din partea frontală.

Rezultatul este uimitor, daunele anterioare aduse acestui 812 Superfast sunt complet nedetectabile. După restaurare, mașina arată ca nouă, și ne face să ne gândim că există speranță pentru orice mașină, oricât de avariată pare ea.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide