Restricții de circulație în Capitală. Se comemorează 32 de ani de la Revoluția Română

Autor: Daniel Samoilă 20 dec. 2021 Știri auto
Restricții de circulație în Capitală. Se comemorează 32 de ani de la Revoluția Română

Brigada rutieră din București anunță restricții de circulație în Capitală, în zilele de 21 și 22 decembrie, cu ocazia comemorării a 32 de ani de la Revoluția Română.

Într-un comunicat emis pe bpr.politiaromana.ro, oamenii legii anunță că în data de 21 decembrie vor avea loc începând cu ora 10:00 depuneri de coroane și o ceremonie religioasă/militară, la Cimitirul Eroii Revoluției.

Între orele 08:45-11:30 se va restricționa traficul rutier pe Calea Șerban Vodă, între Șoseaua Olteniței și strada care face legătura între Calea Șerban Vodă și Șoseaua Viilor. Totodată, se va interzice oprirea/staționarea autovehiculelor în această zonă.

Depuneri de coroane și o ceremonie religioasă/militară vor mai avea loc și la Troița de la Spitalul Colțea (11:30-12:00) și Piața Universității (începând cu ora 12:00).

Restricții în Capitală pe 21 și 22 decembrie

Între orele 11.30 – 14.00 se va restricționa traficul rutier pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și Str. Batiștei, sensul de deplasare către Piața Romană, Bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulație, între Str. Batiștei și Piața Universității, sensul de deplasare spre Piața Unirii, precum și Bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulație, între Str. Batiștei și Str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piața Romană, mai anunță Poliția Română.

Tot pe 21 decembrie vor mai avea loc depuneri de coroane la Troița de la Salla Dalles (ora 13:00) și Troița de la Piața Romană (13:40-14:00). În acel interval orar se va restricționa traficul în zona Pieței Romane.

În ziua de 22 decembrie traficul va fi restricționat între 07:30 și 10:00 pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluției Române din Piața Revoluției (banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. Dem. I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu).

Pe 22 decembrie vor mai fi restricții pe Str. G-ral Berthelot. (între 09:30 și 11:00) și pe Calea Dorobanților (10:30-12:50), între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanți, pe sensul de deplasare către Piața Dorobanți, precum și pe Str. Emil Pangratti, la intrarea în sediul TVR.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide