Restricții de trafic pe Autostrada Soarelui. Zona unde limita este de 60 km/h

Autor: Marius Vișan 25 oct. 2021 Știri auto
Restricții de trafic pe Autostrada Soarelui. Zona unde limita este de 60 km/h

Pe mai multe sectoare de drum de pe Autostrada Soarelui au fost instituite restricţii din cauza lucrărilor de reparaţii la carosabil.

Până la finalul lunii noiembrie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 36+150 de metri, traficul se desfăşoară deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h.

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la şi dinspre localităţile Fundulea şi Nana, judeţul Călăraşi, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Până la jumătatea lunii decembrie 2021, se aplică o restricţie de circulaţie pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 13+300 de metri – 13+360 de metri, în localitatea Glina, judeţul Ilfov, pentru a permite realizarea unui pilon pentru autostrada A0. Din acest motiv, traficul se desfăşoară doar pe banda a doua.

Zone de pe Autostrada Soarelui unde au loc reparaţii la carosabil

Începând din data de 1 octombrie 2021, în vederea executării lucrărilor de reparaţii pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la km 149+680 de metri, se închide calea 1 de rulare (Bucureşti – Constanţa), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanţa-Bucureşti), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144+250 de metri – 146+883 de metri.

De asemenea, şi pe tronsonul kilometric 160+160 de metri – 156+933 de metri, traficul se desfăşoară deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h.

Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure la schimbarea direcţiei de deplasare.

Sursă: Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide