Revelație: Starea lui Michel Schumacher se va îmbunătăți încet și sigur. Povestea campionului, subiect de film pe Netflix

Autor: 1 07 sept. 2021 Știri auto

„Starea lui Michel Schumacher se va îmbunătăți încet și sigur” a declarat Jean Todt, fostul manager al echipei Ferrari pentru cotidianul german Bild. Povestea campionului este subiectul unui film care va putea fi văzut pe Netflix din 15 septembrie.

Intră în Galeria FOTO

Este una dintre rarele actualizări privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Legendarul pilot de Formula 1 a fost 7 ori campion mondial în Formula 1. Din 29 decembrie 2013, Schumacher luptă pentru a anula consecințele unui accident grav la schi, care l-a băgat în comă şi l-a făcut să dispară de pe scena publică. Michael Schumacher și Jean Todt au colaborat în perioada în care Schumacher concura pentru Scuderia Ferrari.

Jean Todt a vorbit despre accidentul lui Schumacher înaintea lansării documentarului de pe Netflix dedicat campionului de Formula 1. Evocând accidentul nefast de la Méribel, Jean Todt a spus că este conștient că acesta va lăsa urmări, dar că starea lui Michel Schumacher se îmbunătățește încet și sigur.

Am petrecut mult timp cu Corinna de când Michael a avut acel accident. Mulțumită eforturilor medicilor și cooperării Corinnei, care și-a dorit ca el să trăiască, a trăit – dar vor exista urmări”, a declarat fostul manager, citat de Bild.

Starea lui Michel Schumacher se va îmbunătăți încet și sigur. Care este subiectul documentarului Netflix

Din 2014, fostul pilot, acum în vârstă de 52 de ani, a fost îngrijit în vila sa din Geneva şi în cea pe care familia o deţine în Mallorca.

Mult-aşteptatul documentar despre Michael Schumacher va fi lansat pe 15 septembrie, cu videoclipuri private nepublicate şi interviuri cu membrii familiei: aceasta are loc cu ocazia a 30 de ani de la debutul în F1 al lui Schumacher.

Documentarul a fost produs de Benjamin Seikel şi regizat de Vanessa Nocker, care a editat deja un film despre legenda tenisului Boris Becker. Filmările au avut loc cu acordul Corinnei, acesta fiind singurul documentar aprobat de familie. Potrivit purtătorului de cuvânt al familiei Schumacher, Sabine Kehm, filmul reprezintă „cadoul familiei pentru multiubitul lor soț și tată”.

Potrivit Netflix, documentarul nu vorbește despre starea medicală a lui Schumacher, ci despre cariera sa excepțională. Premiera ar fi trebuit să aibă loc în 2020, dar a fost amânat de mai multe ori pentru a putea edita cantitatea uriașă de materiale video brute.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hepta, Shutterstock



Comentarii
Inchide