Revin spectatorii în tribune la cursele de Formula 1!

Autor: Elena Luchian 01 sept. 2020 Știri auto
Revin spectatorii în tribune la cursele de Formula 1!

Revin spectatorii în tribune la cursele de Formula 1, pentru prima oară în zece luni. În Rusia, Portugalia, Bahrein și la Abu Dhabi se va lua startul cu tribunele pline. Numărul biletelor disponibile va fi însă, limitat.

COVID-19 le-a închis porțile fanilor Marelui Circ încă de la prima cursă a sezonului. Aceștia primesc, în sfârșit, vești bune. Evoluția pandemiei de coronavirus permite, în mai multe state, organizarea evenimentelor cu spectatori. Astfel, fanii vor avea ocazia să-l vadă live pe campionul mondial Lewis Hamilton, lider în clasamentul din acest sezon, la Mugello, în Italia, pe 13 septembrie. 2.880 de bilete vor fi puse în vânzare pentru fiecare dintre cele trei zile în care Marele Circ se va afla acolo.

1000 dintre cei prezenți la cursă vor lua loc în Tribuna Centrală, 1.000 se vor afla în Tribuna Materassi și 880 – în Tribuna 58. Diferența de bilete va fi alocată membrilor clubului Scuderia Ferrari.

Rusia permite accesul a nu mai puțin de 30.000 de spectatori pe 27 septembrie, ceea ce reprezintă aproximativ 50% din capacitatea totală a tribunelor. Pasionații de Formula 1 pot achiziționa deja bilete de tip General Admission, care le asigură accesul în zonele adiacente tribunelor. Acestea sunt puse în vânzare pe site-ul oficial formula1.com cu prețuri începând de la 72,82 de euro.

Pe circuitul de la Algarve, Portugalia, se va permite accesul a aproximativ 50.000 de persoane. Portughezii au pus în vânzare biletele pentru cei care vor acces în zonele selecte. Prețurile încep de la 2.650 de euro.

Vor fi spectatori și la cursele de Formula 1 din Orientul Mijlociu

Pentru cursele care vor avea loc pe circuitul Sakhir din Bahrein, pe 29 noiembrie, și la Abu Dhabi, pe 13 decembrie, prețurile nu au fost încă anunțate.

Circuitul Yas Marina a găzduit ultima cursă cu spectatori din Marele Circ, pe 1 decembrie 2019. Max Verstappen a câștigat ultimul trofeu al anului trecut, fiind urmat pe podium de Lewis Hamilton, care și-a adjudecat și titlul de campion mondial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide