Rezvani Hercules 6×6 este zeul tuturor pickup-urilor – Teaser FOTO

Autor: ProMotor 04 nov. 2020 Știri auto

Micuța companie auto Rezvani a lansat o nouă imagine teaser cu viitorul său model pickup denumit Hercules 6×6.

Firma a prezentat prima oară Hercules 6×6 în iunie, cu promisiunea că va fi dezvăluit modelul în timpul verii care a trecut. Evident, acea dată de debut a fost reprogramată din cauza pandemiei.

Această imagine teaser prezintă roțile elegante ale lui Hercules 6×6 oferindu-ne, de asemenea, o privire asupra exteriorului negru mat. Pe baza acestui teaser, precum și a imaginilor lansate în iunie, observăm caroseria vehiculului, care va fi similară cu cea a modelului Rezvani Tank, deși este modificată pentru a include o axă suplimentară.

Rezvani Hercules 6×6 este „zeul tuturor pickup-urilor”

Compania cu sediul în California descrie Hercules 6×6 drept „zeul tuturor pickup-urilor” și susține că „va fi cel mai puternic pickup cu 6 roți de pe pământ”.

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 a declanșat fascinația industriei pentru vehiculele cu șase roți și, de la lansare, a inspirat multe alte 6×6. Cel mai puternic pe care îl știm este viitorul Mammoth 6×6 de la Hennessey, care se bazează pe modelul Ram 1500 TRX.

Tunerul din Texas a declarat că va înlocui motorul V8 supraalimentat standard de 6,2 litri al lui TRX în favoarea motorului cu cutie Hellephant de la Mopar, o unitate de 7,0 litri care va fi modificată pentru a livra peste 1.200 CP. Noul model Rezvani va depăși această cifră? Vom afla în următoarele săptămâni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com



Comentarii
Inchide