Richard Hammond povestește cum a ajuns la Top Gear. A prezentat mașina firmei la care lucra în acel moment – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Emisiunea Top Gear a devenit un fenomen global și asta se datorează în mare măsură lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

Cu toate acestea, nu foarte mulți oameni știu cum s-a format echipa. De curând, Richard Hammond a dezvăluit într-un nou videoclip cum a ajuns el în echipa Top Gear. În clip, Hammond explică cum l-a întâlnit pe Clarkson, editorul de scenarii Richard Porter și producătorul Andy Wilman și a trebuit să facă o prezentare video a unei mașini.

După proba pe care a dat-o atunci, Hammond a crezut că picat-o și s-a întors acasă foarte trist, deoarece a considerat că emisiunea care urma să se producă va fi uimitoare, dar el nu va face parte din ea. Cu toate acestea, Hammond a primit un apel câteva luni mai târziu și a fost solicitat să se alăture Top Gear. A fost atât de fericit încât a izbucni în lacrimi, asta înainte de a deschide o sticlă de șampanie.

Renault Laguna și Skoda Superb, mașinile care l-au „angajat” la Top Gear

Hammond a continuat să dezvăluie că interviul pe care l-a dat atunci a costat în două părți. Mai întâi el a prezentat mașina mașina firmei la care lucra în acel moment, care era un Renault Laguna, iar mai târziu a trebuit să prezinte o Skoda Superb.

Intră în Galeria Foto

Hammond a mai spus că Jeremy Clarkson și producătorul Andy Wilman au glumit pe seama lui, mărturisindu-i că singurul motiv pentru care a primit slujba a fost acela că a venit la interviu cu un Porsche 911 SC din anul 1982.

Cât despre ce s-ar fi întâmplat dacă nu și-ar fi găsit un loc la Top Gear, Hammond crede că ar fi continuat colaborarea cu ITV unde avea o emisiune despre mașini și, probabil, ar fi continuat să lucreze la Men & Motors. Cu toate acestea, dacă nu ar fi ales domeniul auto, el și-a fi dorit să fie arhitect.

VIDEO


Sursa foto: Netcarshow.com, YouTube / Drivetribe, barrett-jackson.com


Comentarii
Inchide