Robert Pattinson, viitorul Batman, iubește mașinile vechi

Autor: George Cristea 04 sept. 2020 Știri auto

Robert Pattinson, actorul care va interpreta rolul lui Bruce Wayne în viitorul film Batman, iubește mașinile vechi. Pasiunea pentru mașinile clasice a moștenit-o de la tatăl său, care avea o afacere cu mașini clasice la Londra.

Intră în Galeria FOTO

Pasiunea sa pentru mașinile vechi nu avea cum să treacă neobservată. În 2009, când era deja un star internațional, în urma succesului cu seria Twilight, Pattinson conducea un BMW E30 decapotabil produs în 1989. Actorul s-a despărțit cu greu de această mașină, chiar dacă mașina a luat la un moment dat foc în timp ce actorul era la volan.

Actorul este recunoscut pentru viața simplă pe care o duce, de unde și mașinile sale, care nu au nimic în comun cu strălucirea supercarurilor afișate de alte vedete de cinema. Una dintre cele mai îndrăgite mașini conduse de actorul britanic este un Chevrolet Silverado din 2011.

Aparent, Pattinson a cumpărat această mașină de pe site-ul de anunțuri Craiglist. De altfel, vedeta face un titlu de glorie din cumpărăturile pe care le face de pe acest site. „Cumpăr orice de pe Craiglist. Fiecare mașină pe carfe am cumpărat-o” declara el la un moment dat. Lui Pattinson îi place să negocieze, așa că acest Chevrolet Silverado l-a costat numai 2.500 de dolari.

De ce preferă Robert Pattinson mașinile vechi în locul supercarurilor?

Una dintre explicațiile pentru care Robert Pattinson este atât de retras și preferă mașinile prăfuite este faptul că evită să atragă atenția. Pattinson a fost traumatizat de atenția acordată de presă și paparazzi pe când era starul din Twilight. Pe atunci actorul obișnuia să se ascundă în mașini, după cum a dezvăluit recent. În cazuri extreme, a mers chiar în portbagajul unor mașini pentru a nu fi văzut. Chiar și acum, Robert Pattinson evită să fie în atenția publicului, iar când iese pe stradă poartă o glugă sau o pălărie largă pentru a trece neobservat.

Mai recent, actorul și-a cumpărat un Porsche Boxster din a doua generație (987), cu care a fost fotografiat de mai multe ori. Mașina dispune de un motor boxer cu șase cilindri și accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde. Cu totul altceva decât Chevy Silverado, care pare să fie însă preferatul actorului.

Surprinzător, Pattinson, care a fost desemnat recent ca fiind cel mai atractiv bărbat din lume, a spus în repetate rânduri că nu știe să conducă. „Chiar nu știu, este înfricoșător”, sunt cuvintele actorului. Va trebui însă să ne convingă de contrariu în filmul Batman, unde conduce noul Batmobil. Probabil că influențele retro ale mașinii lui Batman nu sunt întâmplătoare.

Din păcate, este posibil să mai avem de așteptat pentru a-l vedea pe Pattinson conducând Batmobilul, dincolo de luna octombrie a anului viitor. Asta deoarece actorul a anunțat că s-a îmbolnăvit de COVID, iar filmările au fost întrerupte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide