Roewe – Limuzina prezedinţială?

Autor: Silviu Draganescu 20 ian. 2009 Știri auto
Roewe – Limuzina prezedinţială?

Acest lucru îl interesează mai puţin pe noul preşedinte american, deoarece mijlocul de transport al său este asigurat de cei de la Cadillac. Şi a fost deja prezentat. În schimb chinezii de la Roewe se pare că pun la punct un vârf de gamă, o adevărată limuzină, la un preţ redus cel mai probabil, pentru oligarhii locali.

Cu o lungime de peste 5 metri, limuzina se va baza pe o versiunea lungită a lui Roewe 750, care la rândul lui este o versiune lungită a lui Rover 75. Deci nu ar fi exclus să se rupă în două la un moment dat de la atâta alungire. Iar cel mai puternic motor Roewe, un V6 de 2,5 litri se poate să nu fie suficient de potent pentru o asemenea maşină. Aşteptăm totuşi cu interes primele date oficiale să vedem cu ce ne mai uimesc chinezii. Lansarea e programată pentru Salonul Auto de la Shanghai de peste câteva luni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide