Roger Federer a fost surprins în România. Marele campion a filmat o reclamă pentru Mercedes-Benz – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 29 mai 2023 Știri auto

Roger Federer a fost surprins în România. Celebrul tenismen, acum retras din activitate, s-a aflat în România pentru a filma o reclamă.

Roger Federer, celebrul campion în tenis, retras recent din activitate, s-a afla recent în România cu ocazia filmărilor pentru o reclamă, scrie ProSport. Considerat de mulți fani ai sportului a fi cel mai important jucător de tenis din istorie, Roger Federer a venit „incognito” în România pentru a filma o reclamă alături de Mercedes-Benz, brand auto pentru care este și ambasador.

Fostul jucător de tenis elvețian a fost surprins pe aeroportul „Henry Coandă” din București, în decursul zilei de vineri, 26 mai. Fostul tenismen era îmbrăcat discret, cu un tricou și hanorac simple, dar și cu o șapcă albastră pe cap. Vizita fostului tenismen elvețian în România a fost imortalizată și de Poliția de Frontieră Română, pe pagina de Facebook, acolo unde au postat o fotografie cu o angajată din aeroport și Roger Federer: „A fost o onoare să îi spunem bun venit în România lui Roger Federer!”

Roger Federer a venit în România pentru a filma alături de Mercedes-Benz.

Conform informațiilor transmise de Fanatik, fostul mare sportiv ar fi venit în România pentru a filma o reclamă pentru compania germană de autoturisme Mercedes Benz. Roger Federer a semnat un contract valabil până în anul 2027 cu compania germană Mercedes Benz.

Sursa citată mai arată că Roger Federer a semnat un contract valabil până în anul 2027 cu producătorul german de automobile Mercedes Benz. Elvețianul este remunerat cu câte 5 milioane de euro anual în urma începerii acestei colaborări.

Nu este prima reclamă pe care tenismenul o filmează pentru Mercedes-Benz. Spre exemplu, el a mai apărut și în spotul publicitar pentru noua generație Mercedes-Benz Clasa S, alături de Lewis Hamilton și Alicia Keys.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor / Poliția de Frontieră Română


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide