Mercedes-Benz anunță un proiect special alături de Roger Federer

Autor: Ionuț Vîlciu 17 nov. 2022 Știri auto

Mercedes-Benz a anunțat un proiect special, care se va desfășura în parteneriat cu Roger Federer. Proiectul se numește „Neon Legacy”.

Producătorul german de mașini de lux a anunțat un nou proiect. Acesta va fi un parteneriat special, care se va desfășura alături de Roger Federer. Proiectul „Neon Legacy” celebrează cariera impresionantă a jucătorului de tenis. De asemenea, dă startul unei serii de acțiuni caritabile.

Mercedes-Benz i-a dedicat tenismenului și o versiune specială AMG GT63 S E Perforamance. Exemplarul unicat a fost expus în septembrie la Laver Cup. Evenimentul a marcat retragerea din activitate a lui Roger Federer.

Mercedes-Benz va organiza evenimente caritabile

Exemplarul unicat, creat în onoarea lui Roger Federer, este vopsit în nuanța Neon Yellow și poartă semnătura jucătorului de tenis. Mașina creată în onoarea tenismenului va fi scoasă la licitație de RM Sotheby’s la data de 26 noiembrie.

Mercedes-Benz va investi toți banii obținuți din licitație în renovarea unui teren public de tenis din Londra, permițând pasionaților de tenis de toate vârstele să se joace pe un teren de înaltă calitate. Renovarea și reamenajarea curții străzii se va face în colaborare cu renumitul duo de artiști post-graffiti „Low Bros”, care este format din frații Christoph și Florin Schmidt din Berlin. Un documentar despre renovarea terenului va fi publicat la începutul anului viitor.

„Sunt recunoscător pentru tot sprijinul acordat de-a lungul celor 24 de ani de tenis profesionist și încântat să-mi pot întoarce această recunoștință în următoarele capitole din viața mea. Sunt onorat și mândru să am un partener de lungă durată în Mercedes-Benz, care împărtășește aceleași valori prin angajamentul lor de a sprijini nevoile comunităților noastre”, a declarat Roger Federer.

Compania a spus că acesta este doar începutul. Alte acțiuni caritabile în cadrul campaniei „Neon Legacy” vor urma și în viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide