Rolls-Royce pune pe noul Ghost o planșă de bord tip constelație

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2020 Știri auto
Rolls-Royce pune pe noul Ghost o planșă de bord tip constelație

Rolls-Royce a confirmat că noua generație Ghost va avea debutul mondial (în format digital) pe data de 1 septembrie.

Cea de-a doua generație a berlinei de lux Ghost adoptă o filozofie de design minimalist. Evident, asta nu înseamnă că Ghost 2021 va fi mai puțin opulent. Dimpotrivă. Unul dintre punctele culminante ale sale va fi planșa de bord iluminată, o inovație personalizată creată exclusiv pentru noul Ghost.

Dezvoltată pe parcursul a doi ani și mai mult de 10.000 de ore de muncă, planșa de bord înstelată numără 850 de luminițe.

Amplasate pe partea pasagerului, constelația și scrisul luminos sunt complet invizibile atunci când mașina nu funcționează. În acest scop, s-a folosit trei straturi de materiale compozite, inclusiv un substrat Piano Black, un strat de lac cu nuanțe întunecate și un alt strat de lac cu nuanțe subtile.

Iluminarea în sine este obținută prin intermediul a 152 de LED-uri montate deasupra și sub planșa de bord, care se potrivesc cu meticulozitate la culoarea ceasului și a iluminării cadranului instrumentarului.

Starlight Roof, opțiunea care costă 13.000 de euro

Fanii luxului suprem oferit de Phantom Coupe și alte modele Rolls Royce sunt gratulaţi cu o opţiune interesantă de „Starlight Roof” care presupune ornarea plafonului cu nu mai puţin de 16.000 de LED-uri, pentru a da impresia unui cer înstelat.

13.000 de euro este o sumă chiar acceptabilă dacă ne gândim că maşina are un preţ de pornire de o jumătate de milion de dolari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Rolls-Royce


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide