Dacia Logan sau Rolls-Royce Ghost. Care este mai confortabilă?

Autor: ProMotor 26 mai 2020 Știri auto

Pentru cei care încă nu s-au hotărât dacă își doresc o Dacia Logan second hand sau un Rolls-Royce Ghost nou-nouț, există un test comparativ care îi va ajuta să decidă. Deci care este mașina mai confortabilă?

GALERIE FOTO

Este greu de ales, ce-i drept, între o Dacia Logan rulată, care probabil este la un pas de a se transforma în tichet pentru Programul Rabla, și un Rolls-Royce Ghost nou-nouț cotat la aproximativ 250.000 de euro.

Pilotul Bogdan Căpușan face testul cafelei și al laptelui, în cel mai nou vlog al său, ca să vadă care dintre cele două este cel mai confortabil. Vă rugăm să nu beți nimic în timp ce urmăriți imaginile, pentru că s-ar putea să pățiți exact ca el. Nu pentru că ați circula pe un drum denivelat, ci de râs!

Cum se desfășoară testul cafelei și al laptelui în Rolls-Royce și în Dacia Logan?

Cele două sunt testate pe un drum forestier. Bogdan Căpușan călătorește, pentru început, pe bancheta din spate a limuzinei Rolls-Royce.

Rolls-ul înaintează hotărât, cu 20 km/h, Spirit of Ecstasy de pe capotă înfruntă praful drumului cu stoicism, suspensia anulează denivelările suprafeței de rulare. În cabina somptuoasă a limuzinei cu motor V12 de 6,75 de litri, Bogdan își instalează “ustensilele” pentru testare: ceștile, laptele și cafeaua.

Drumul înclinat forțează deplasarea uneia dintre cești de pe măsuța depliată din spătarul scaunului din față până când aceasta este la un pas de a se răsturna.

Mutat pe bancheta din spate a Daciei Logan, Bogdan își așează în poală o tavă. A fost o aventură și să ajungă acolo. Logan-ul vechi are probleme cu portierele din spate, care nu se mai deschid, așa a intrat pe ușa șoferului.

După câțiva metri, ceșcuțele se mișcă agitate pe tavă, sticlele cu lapte și cafea la fel, iar Bogdan face acrobație ca să le mențină pe poziție. Încercând să găsească un capac de sticlă, scapă tava din poală.

“Se simte o oarecare diferență de confort între cele două mașini”, spune Bogdan. “Priveliștea este relaxantă, nu avem niciun fel de problemă!”

La final, tricoul alb poartă urmele bătăliei date la bordul Logan-ului. Acum este în drum spre spălătorie. Și pentru mașină, și pentru haine.

Cei care au văzut imaginile s-au amuzat pe cinste: “E mai bun Logan-ul, Rolls n-am prea văzut să cumpere oamenii!” și “Cu Dacia ai avut mai multă cafea pe tine decât ai băut!” sunt două dintre comentariile celor care au urmărit vlog-ul pe YouTube.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide