Rolls-Royce tunat arată de-a dreptul sinistru. Doar trei clienți pot să-l aibă

Autor: Elena Luchian 27 apr. 2021 Știri auto

Un Rolls-Royce Wraith tunat arată de-a dreptul sinistru. Mașina pare adusă de pe platourile de filmare ale unui film de groază. Doar trei clienți pot să aibă coupe-ul modificat de compania de tuning Spofec.

GALERIE FOTO

Rolls-Royce Wraith nu poate fi ignorat în trafic nici atunci când defilează pe asphalt în versiune standard. Cei de la Spofec însă, au considerat că imaginea intimidantă a coupe-ului de lux are potential și mai mare. Așa că au tunat mașina.

Modelul a primit astfel un widebody kit care îl face cu 13 centimetri mai lat în partea din spate și cu 7 centimetri în partea din față. Rolls-Royce Wraith tunat măsoară acum 208 centimetri în lățime în dreptul punții spate. Aripile proeminente sunt construite din fibră de carbon, de către Spofec în colaborare cu designerul german Vittorio Strosek.

Rolls-Royce Wraith tunat are peste 700 de cai putere

Aripile mari fac loc unor jante mai mari, de 22 de inci de proveniență Vossen. Din fibră de carbon este și noul capac al portbagajului. Spofec a decupat prize de aer noi și a redus garda la sol. Suspensia pneumatică aduce mașina mai aproape de sol cu aproximativ 40 de milimetri la viteze de până la 225 km/h. Peste această viteză, mașina va fi ridicată.

Da, ați citit bine, peste 225 km/h. Rolls-Royce Wraith are motor V12 twin-turbo, care dezvoltă acum, după intervenția celor de la Spofec, 717 cai putere și un cuplu maxim de 986 Nm. Înainte de a fi tunat, Wraith avea 632 de cai putere și 820 Nm.

De 4,2 secunde are nevoie acum pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Rămâne însă, neschimbată viteza maximă, care este limitată electronic la 250 km/h.

Spofec nu oferă detalii despre modificările operate în cabină, pentru că acestea vor fi realizate exclusiv  în funcție de preferințele clientului.

Doar trei astfel de unități vor fi produse.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide