Rolls-Royce Vision Next 100 – Maşina de lux a viitorului | FOTO – VIDEO

Autor: Marius Vișan 20 iun. 2016 Știri auto

 


După ce BMW ne-a dat un mic preview în legătură cu maşinile viitorului, prin dezvăluirea acum câteva luni a conceptului BMW Vision Next 100, cei de la Rolls-Royce nu s-au lăsat mai prejos şi au lansat un concept ce cu siguraţă va da tonul în industria auto de lux a următorilor ani.

Conceptul denumit Rolls-Royce Vision Next 100 este o maşină de lux complet autonomă ce nu include nici măcar un volan sau alte echipamente necesare şoferului. Maşina esta atât de lipsită de şofer, ca să spunem aşa, încât are doar două locuri în partea din spate sub forma unei canapele luxoase, scrie Carbuzz.com.

Interiorul este alcătuit din accesorii realizate manual toate din materiale high-end, în tabloul de bord existând chiar şi un ceas analogic.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide