Ce mașini au primit sportivii români medaliați la JO TOKYO 2020

Autor: Marius Vișan 01 oct. 2021 Știri auto

Comitetul Olimpic și Sportiv Român au organizat marți, 28 septembrie 2021, la București, pe esplanada de la Casa Olimpică, evenimentul în cadrul căruia sportivii medaliați la JO TOKYO 2020 au fost recompensați cu câte o mașină hibridă.

Sportivii TEAM ROMANIA medaliați la JO TOKYO 2020 au fost premiați cu automobile Toyota hibrid.

La evenimentul la care coorganizator a fost Ambasada Japoniei au participat Mihai Covaliu, Președinte COSR, Edit Târcolea, Director General Toyota Romania, Ambasadorul Japoniei ES Hiroshi Ueda și cei nouă sportivi medaliați la JO Tokyo 2020: Simona Radiș, Ancuța Bodnar (canotaj, campioane olimpcie dublu vâsle), Ana Maria Popescu (scrimă, vicecampioană olimpică spadă), Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc (canotaj, vicecampioni olimpici dublu rame), Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu (canotaj, vicecampioni olimpici patru rame).

De asemenea, au fost prezenți la eveniment: George Boroi, secretar general COSR și Florin Mișcă, Șef de Misiune Tokyo 2020, dar și antrenori, președinți ai federațiilor olimpice care au câștigat medalii la Tokyo 2020, precum și personalități ale Mișcării Olimpice din România.

Campioanele olimpice din barca tricoloră de dublu vâsle, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, au fost recompensate cu câte o mașină Toyota C-HR Full Hybrid.

Intră în GALERIA FOTO

Medaliații cu argint, Ana Maria Popescu, Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu au primit fiecare câte o Toyota Corolla Touring Sports Full Hybrid.

Toyota Romania este partener al COSR din 2017

Edit Târcolea, Director General Toyota Romania i-a felicitat pe sportivii care au câștigat medalii pentru TEAM ROMANIA la JO TOKYO 2020 și a admirat efortul pe care aceștia l-au depus pentru a urca pe podiumul olimpic, modul în care au concurat și atitudinea lor care a inspirat oamenii care i-au privit la televizor.

Sportivii TEAM ROMANIA medaliați la JO Tokyo 2020 au fost încântați să participe la acest eveniment și s-au arătat nerăbdători să conducă mașinile pe care le-au primit.

Toyota Romania este partener al COSR din 2017 și va fi alături de Mișcarea Olimpică din România și pentru JO Beijing 2022 și Paris 2024.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide