Mai mulți români au oprit un șofer de TIR băut, care omorâse un om pe o autostradă din Spania

Autor: Promotor 03 aug. 2021 Știri auto

Mai mulți români au devenit eroi în Spania. Ei au reușit să oprească un șofer de TIR băut, care omorâse un om și rănise alți trei. Intervenția lor curajoasă a fost filmată.

GALERIE FOTO

Au fost clipe de groază pe o șosea din nordul Spaniei. Un șofer de TIR a lovit mortal un pieton. Bărbatul a încercat să fugă de la locul accidentului. A intrat într-un sens giratoriu în direcția greșită, spre stânga, și a lovit un autoturism care circula regulamentar. Trei persoane se aflau în mașina lovită. Acestea au fost rănite și au fost transportate la spital. O femeie a suferit leziuni grave.

Intervenție ca în filme a unui grup de români pentru a-l opri pe șoferul de TIR

Un grup de români aflat într-un vehicul în spatele TIR-ului a văzut incidentele. Când TIR-ul a întors, românii au întors și au pornit în urmărirea șoferului distrugător. Au coborât din vehiculul lor și au alergat după TIR.

În imagini se poate vedea cum unul dintre români a reușit să tragă frâna de la una dintre roțile remorcii. Mastodontul, serios avariat în urma coliziunii cu un autoturism, a fost forțat să oprească.

Românii  au deschis ușa cabinei, au oprit motorul, au scos cheile din contact și l-au dat jos de la volan pe șoferul băut. Intervenția lor curajoasă a fost filmată. Românii au pus capăt scenelor de groază. Fără intervenția lor, carnagiul ar fi putut continua pe autostrada N-2 din La Jonquera.

Polițiștii au sosit la fața locului câteva minute mai târziu și l-au preluat pe șoferul prins de români. Aceștia au constatat că bărbatul de origine marocană, în vârstă de 39 de ani, avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Autoritățile spaniole au deschis un dosar penal pentru a afla condițiile în care s-au produs evenimentele.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide