Un BMW Seria 7 estimat la 50.000 de euro a fost confiscat de polițiștii de frontieră

Autor: George Cristea 15 mart. 2021 Știri auto

Un BMW Seria 7 estimat la 50.000 de euro a fost confiscat de polițiștii de frontieră după ce aceștia au descoperit că mașina fusese furată din Cehia.

Intră în Galeria FOTO

Inteligența hoților de mașini este uneori uimitoare, dar în alte cazuri aceștia se dovedesc îngrozitor de previzibili. Pentru un BMW Seria 7 cu numere de Cehia, cu siguranță că se putea găsi un șofer mai puțin suspect decât un tânăr de 28 de ani cu dublă cetățenie – maghiară și ucraineană. Flerul polițiștilor nu i-a înșelat, iar o căutare în baza de date FRONTEX a arătat că mașina fusese declarată furată din Cehia chiar în aceeași zi. Autoturismul, în valoare de 240.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției.

„La data de 14 martie, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, C.N., în vârstă de 28 de ani, având dublă cetățenie (maghiară și ucraineană). Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Cehia. Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat din Cehia, alertă introdusă de autoritățile cehe chiar în aceeași zi, în data de 14.03.2021”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

BMW de 50.000 de euro confiscat la frontieră: al doilea în două zile

Punctul de trecere Petea este același în care, cu numai o zi înainte, polițiștii de frontieră blocaseră două mașini de lux – un Audi A4 și un BMW Seria 5, ambele înmatriculate provizoriu în Germania, care fuseseră declarat furate. Cei doi cetățeni germani care le conduceau sunt cercetați acum pentru conducerea unei mașini unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducere pe drumurile publice a unui autoturism înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România și pentru tăinuire de furt.

În cazul tânărului cu BMW Seria 7, acuzațiile sunt doar de tăinuire a unui bun furat, dar asta nu înseamnă că va scăpa ușor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide