Cât costă în România cel mai mare SUV de la Skoda, Kodiaq facelift?

Autor: Elena Luchian 24 mai 2021 Știri auto

Noua Skoda Kodiaq facelift a ajuns în România. Cât plătesc clienții români ca să ia mașina acasă? Poate fi comandată în continuare cu șapte locuri.

GALERIE FOTO

Noua Skoda Kodiaq facelift este disponibil cu trei niveluri de echipare și cu motoare pe benzină și diesel. Pentru versiunea entry-level, clienții trebuie să plătească 27.114 euro. Este suma rezervată lui Kodiaq facelift cu echipare Ambition și motor pe benzină de 1,5 litri. Unitatea livrează 150 de cai putere și 250 Nm, iar resursele sunt expediate către puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu șase trepte. Cei care iau în calcul achiziționarea modelului cu transmisia automată DSG trebuie să știe că prețul de pornire este de 29.375 de euro.

Echiparea de bază include faruri și stopuri LED și jante de 17 inci. La bord se regăsesc un volan multifuncțional îmbrăcat în piele, un sistem multimedia redat pe un ecran de 8 inci și geamuri electrice în față și în spate. Viitorul posesor de SUV Skoda va beneficia și de prezența senzorilor față/spate, și a unui sistem de aer condiționat pe două zone. Informațiile relevante cu privire la rulare vor fi redate pe un instrumentar de bord analog cu afișaj Maxi-DOT color.

Cât costă cea mai scumpă versiune Skoda Kodiaq facelift?

La polul opus se regăsește SUV-ul cu motorizarea diesel 2.0 TDI. Are 200 de cai putere și un cuplu maxim de 400 Nm și sistem de tracțiune integrală. Pentru acesta, discuțiile încep de la 38.598 de euro.

Echiparea de top Sportline aduce jante de 19 inci, un pedalier sport și scaune îmbrăcate în alcantara.

Există o soluție și pentru cei care își doresc un SUV în versiune de top cu motor pe benzină. Skoda oferă versiunea 2.0 TSI cu 190 de cai putere și cuplu maxim de 320 Nm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide