Cât costă în România Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe facelift? E rival pentru Porsche Panamera

Autor: Elena Luchian 05 iul. 2021 Știri auto

Noul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe facelift poate fi comandat acum și de clienții români. Mercedes a anunțat prețurile pentru coupe-ul cu patru uși care este rival pentru Porsche Panamera.

GALERIE FOTO

Prezentat oficial în luna iunie a acestui an, Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a ajuns acum și în România. Modelul este acum mai personalizabil, pentru că are nuanțe noi și jante cu design nou.

Clienții români pot alege una dintre cele două versiuni disponibile la această oră. Este vorba despre AMG GT 43 4-Door Coupe, pus în mișcare de un mtor de 3.0 litri cu sistem micr-hibrid. Acesta beneficiază de aportul a 367 de cai putere și este disponibil cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală 4MATIC+.

Pentru versiunea cu tracțiune spate, Mercedes propune un preț de pornire de 104.510 euro, TVA inclus. 108.100 de euro este prețul versiunii echipate cu sistemul 4AMTIC+.

Tot cu motorul de 3.0 litri, dar cu 435 de cai putere vine Mercedes-AMG GT 53 4-Door Coupe. Toate versiunile sunt echipate standard cu transmisia automată AMG Speedshift TCT 9G cu nouă rapoarte.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, rival pentru Porsche Panamera, va primi versiuni mai puternice

Mercedes pregătește un nou vârf de gamă. Acesta va purta Mercedes-AMG GT 63 4-Door Coupe 4MATIC+ și va veni însoțit de versiunea S. Cele două vor fi puse în mișcare de motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri, lansat în 2014.

Echiparea standard include jante AMG de 19 inci și suspensia AMG Ride Control. La bord se regăsesc un sistem automat de aer condiționat, un instrumentar de bord digital de 12,3 inci, scaune în piele Artico încălzite și un volan multifuncțional AMG Performance, îmbrăcat în piele Nappa.

Viitorul posesor de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va putea controla funcțiile mașinii prin intermediul sistemului bazat pe inteligență artificială MBUX.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide