Cât costă în România cel mai puternic Volkswagen electric? Poți să-l iei prin Programul Rabla Plus

Autor: Elena Luchian 22 mai 2021 Știri auto

Cel mai puternic Volkswagen electric a ajuns în România. Cât plătesc clienții români pentru el? Îl pot achiziționa prin Programul Rabla Plus.

GALERIE FOTO

Noul Volkswagen ID.4 GTX este disponibil de acum și pentru clienții români. Cel mai puternic model cu emisii zero produs de nemți are două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care dezvoltă împreună 299 de cai putere și care îi asigură tracțiune integrală. Mașina poate să accelereze de la 0 la 60 km/h în 3,2 secunde și de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde. Viteza sa maximă este limitată electronic la 180 km/h.

O baterie cu o capacitate de 77 kWh îi asigură noului Volkswagen ID.4 GTX o autonomie de până la 480 de kilometri.

Cât costă noul Volkswagen ID.4 GTX și ce reducere primești prin Programul Rabla Plus?

În țara noastră, noul vârf de gamă ID.4 a ajuns cu un preț de pornire de 52.644 de euro. În această sumă intră o listă lungă de dotări.

Modelul, construit pe platforma MEB, este echipat cu faruri Matrix LED unite de o bandă luminoasă și jante de 20 de inci. Se regăsesc la bord scaune față încălzite, sistem de iluminare ambientală cu 30 de color, pedalier din oțel inoxidabil. Are volan multifuncțional îmbrăcat în piele, cu funcții de încălzire.

Viitorul posesor de Volkswagen ID.4 GTX va beneficia de prezența unui cruise control adaptiv și a sistemului de frânare automată de urgență cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor.

Modelul poate fi achiziționat prin Programul Rabla Plus. Pentru cei care vor să achiziționeze o mașină cu emisii zero, subvenția de la stat pe anul acesta a rămas la aceeași valoare. Este vorba despre 45.000 de lei, echivalentul a aproximativ 9.134 de euro. La această sumă se poate adăuga și prima de casare, în valoare – anul acesta – de 7.500 de lei. ID.4 GTX ajunge astfel la aproximativ 42.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide