Rușii au construit o Tesla Cybertruck dintr-o „epavă” – VIDEO

Autor: ProMotor 20 ian. 2020 Știri auto

Fascinația pentru Tesla Cybertruck continuă, iar cea mai recentă replică tocmai a apărut în Rusia.

Canalul de YouTube Garage54 ne arată, prin intermediul a două clipuri, cum au construit rușii o Tesla Cybertruck având la bază un motor ce aparține unei mașini rusești UAZ. Prima parte a modificării a constat în curățarea unui strat de beton pus pe mașină în cadrul altui proiect, după cum se poate vedea în clip.

Mașinile UAZ sunt echivaletul rusesc al ARO-ului nostru, cel puțin ca formă.

Designul lui Cybertruck este dominat de linii unghiulare extrem de simpliste și de suprafețe plane care par ușor de replicat. Pentru a imita caroseria mașinii Tesla cei de la Garage54 au construit un cadru de oțel în jurul șasiului acelui UAZ.

Câțiva meșteri au început apoi să taie bucăți de tablă și să le sudeze pe acest cadru. Totul pare destul de simplu de realizat, dacă aveți o experiență bună cu tăierea și sudarea oțelului.

Ferestre „blindate” nu au putut fi copiate în detaliu. Această replică a fost construită cu puține resurse financiare, iar în locul geamurilor de sticlă au fost puse folii de plastic subțire. În completarea construcției se află un set de roți și anvelope asemănătoare cu ale adevăratului Cybertruck.

Din păcate mașina realizată de ruși nu este funcțională… deocamdată, însă ne așteptăm să vedem o continuare a acestui proiect.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTubeComentarii
Inchide