Ruşii fac propriul Sandero: iată cum vor arăta Sandero şi Sandero Stepway cu sigla Lada!

Autor: Oraan Mărculescu 03 apr. 2013 Știri auto

Deocadmată suntem la rang de zvonuri neconfirmate, dar sursele ruseşti afirmă că imaginile de faţă nu sunt nişte randări computerizate realizate de pasionaţi, ci un preview foarte apoape de realitate al viitoarelor modele Lada bazate pe Dacia Sandero.

Faţă de modelul românesc Dacia Sandero, modelul ruşilor va apela la un lifting pronunţat, partea frontală urmând a fi mai mult agresivă decât robustă, ideea stilistică provenind de la conceptul de anul trecut, Lada X-Ray.

În spate, modificările sunt mult mai ample. Pe lângă stopurile pe verticală, unite de o baghetă orizontală la baza lunetei, modelul Lada mai plusează cu un al treilea geam lateral, pentru o vizibilitate mai bună, caroseria fiind uşor modificată în partea superioară.

Despre denumirile celor două modele bazate pe Sandero şi Sandero Stepway nu există, încă informaţii, vehiculându-se indicativul Lada BM-B. Se pare, însă, că ”Sandero-ul rusesc” va intra în fabricaţie în 2014, urmând a fi exportat şi în Europa, unde va deveni concurent chiar cu Dacia Sandero.

Ce părere aveţi:

VĂ PLACE SANDERO TRANSFORMAT DE RUŞI?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide