S-a aflat motivul pentru care Elon Musk a dansat pe scenă

Autor: Promotor 09 ian. 2020 Știri auto

S-a aflat motivul pentru care Elon Musk a dansat pe scenă la Shanghai. O fotografie în care iubita sa apare goală pare să fi risipit misterul.

GALERIE FOTO

Cântăreața Grimes a postat pe Twitter o fotografie în care apare dezbrăcată, iar pe abdomen, are un desen care reprezintă un făt. Imaginea este însoțită de felicitări venite din partea celor care o urmăresc pe iubita lui Elon Musk pe rețeaua de socializare.

Pe numele său adevărat Claire Boucher, tânăra le-a răspuns celor care au întrebat-o: “Să fii însărcinată înseamnă să ai o stare de spirit sălbatică și războinică”, dar nu a confirmat informația.

Fotografia a fost publicată și pe Instagram, dar platforma a decis ștergerea ei pentru că aceasta promovează nuditate și contravine astfel politicii sale.

Presa internațională speculează că dansul făcut de Elon Musk la Shanghai, la evenimentul de lansare a noii Tesla Model Y, este, de fapt, o manifestare a bucuriei.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani și Elno Musk, în vârstă de 48 de ani, au o relație din 2018. Cei doi și-au confirmat povestea de iubire făcându-și apariția împreună la MET Gala 2019. Elon Musk este deja tatăl a cinci copii (gemeni și tripleți) cu fosta soție, Justine Wilson, cu care a fost căsătorit în perioada 2000 – 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide