VIDEO. S-au deschis comenzile pentru noul Renault Megane E-Tech. Cât costă în România electricul francezilor?

Autor: Mihai Morcovescu 01 feb. 2022 Știri auto

Oficialii Renault au făcut publice prețurile noului model electric Megane E-Tech pentru piața din România. Hatchback-ul compact va fi disponibil pentru comenzi începând cu luna februarie 2022.

Noul Renault Megane E-Tech a fost dezvăluit la începutul lunii septembrie. Acesta este primul model dintr-o nouă generație de vehicule cu zero emisii pe care le vor produce francezii.

Pe piața autohtonă Megane E-Tech va fi oferit în trei niveluri de echipare: Equilibre, Techno și Iconic. Clienții români vor putea opta fie pentru versiunea de 130 CP, fie pentru cea de 220 de „cai”.

Renault Megane E-Tech, de la 21.500 de euro cu TVA prin Programul Rabla

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noul Megane electric va putea fi comandat în țara noastră cu ambele tipuri de baterii disponibile. Cea de 40 kWh, care oferă o autonomie de 300 de kilometri, și cea de 60 kWh, care promite o autonomie de 470 de kilometri.

Cel mai accesibil Megane E-Tech va costa în România de la 32.900 de euro cu TVA inclus. Prețul este valabil pentru nivelul de echipare Equilibre, care vine cu motorul electric de 130 CP și cu acumulatorul de 40 kWh. Prin programul Rabla, modelul va costa 20.990 de euro cu TVA.

Cumpărătorii vor beneficia standard de faruri LED, senzori de ploaie, jante din aliaj de 18 inch, asistență la menținerea benzii de deplasare, avertizare de coliziune frontală și cameră video spate.

Dacă mașina va fi achiziționată prin programul „Renault Finance” clienții vor beneficia de credit „3 ani fără griji”. Rata lunară va porni de la 200 de euro cu TVA, cu pachet de întreținere și asistență rutieră incluse.

Vârful de gamă Megane E-Tech Iconic va avea un preț de pornire de 45.400 de euro cu TVA. Prețul va scădea până la 33.490 de euro cu TVA prin programul Rabla.

Clienții vor primi în acești bani tapițerie din piele, senzori parcare față, spate și lateral, sistem multimedia premium „Open R-Link” și o caroserie în două nuanțe.

Lista completă de prețuri la noul Renault Megane E-Tech pentru piața din România este disponibilă AICI.

Prin Programul Rabla, noul Renault Megane E-Tech poate fi achiziționat de la 21.500 de euro cu TVA inclus și rate de la 200 de euro / lună.

Sursa: Renault România

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide