Salonul Auto București 2022 își va deschide porțile pe 6 octombrie

Autor: Ionuț Vîlciu 05 oct. 2022 Știri auto

SAB & Accesorii 2022 va avea loc în perioada 6 – 16 octombrie la Romexpo. Ce vom vedea anul acesta la Salonul Auto București?

Ediția 2022 a Salonului Auto București & Accesorii 2022 se va desfășura între 6 – 16 Octombrie la Romexpo. Evenimentul va avea loc în Pavilionul B2 și zona exterioară aferentă. În cadrul acesteia vor fi prezentate cele mai noi modele și tehnologii din domeniul auto.

Salonul Auto București a luat naștere în anul 1993, iar anul acesta avem parte de o nouă ediție. Tematica ediției de anul acesta va include autoturisme clasice, dar și vehicule hibride și electrice, care vor avea o zonă dedicată „e-Mobility @SAB & Accesorii 2022”. 

Secțiunea de supercaruri însumează peste 20.000 de cai putere și o valoare de peste 5 milioane de euro. Vor exista concursuri și workshop-uri, dar și lansări de noi tehnologii.

Ce evenimente vor avea loc la Salonul Auto București 2022?

La Salonul Auto București & Accesorii 2022, în data de 8 Octombrie, “Mașinile Bucureștiului – Nemțoaicele orașului” sub organizarea Retromobil Club România, vor invoca perioada anilor ’30-’90 cu un line-up relevant de 15 automobile istorice fabricate în Germania, pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații.

Între 8 și 9 octombrie va avea loc Cursa Campionilor – Cupa SAB & Accesorii 2022, organizată de GT Auto Club Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Între 15 și 16 octombrie are loc etapa finală DB Drag Racing. În zona exterioară a SAB & Accesorii, publicul vizitator este așteptat la unul din cele mai cunoscute Campionate de Car Audio la nivel mondial, organizat de DB Drag Racing România în parteneriat cu Salonul Auto București. Tot în aceste două zile, vor avea loc show-uri de drift în zona exterioară a SAB & Accesorii. Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift, desemnată Regina Drift-ului din Europa la doar 14 ani, a stabilit un nou record mondial de vârstă în competițiile de profil. Deținătoarea de Guinnes World Record, vine la SAB în weekendul 15-16 octombrie cu un show de drift spectaculos.

Salonul Auto București ia startul pe 6 octombrie 2022, urmând să se deruleze până pe 16 octombrie.

Biletele pot fi achiziționate direct de la casele de bilete aflate la intrarea în eveniment pe tot parcursul desfășurării acestuia. Costul unui bilet este de 50 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Salonul Auto București


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide