Samsar prins cu minciuna de Marian Godină. Cât voia să obțină pe un Audi A4 din 2008 pe care l-a deținut polițistul – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 feb. 2023 Știri auto

Fosta mașina a lui Marian Godină a fost pusă la vânzare pe un site de anunțuri. Polițistul a demonstrat într-un video că anunțul este unul mincinos.

Polițistul Marian Godină a publicat un clip video pe canalul său de YouTube în care tratează problema vânzării unei mașini pe care a deținut-o în trecut. Este vorba despre un Audi A4 din 2008, cu peste 300.000 km. La momentul în care a vândut mașina, Marian Godină a cerut 3.500 de euro pe ea.

Din cauză că nu era în cea mai bună stare și pentru că a fost implicată într-un accident care a făcut ca airbag-urile să se declanșeze, a hotărât să o vândă cu mai puțini bani. El avea mașina din 2016, timp în care automobilul a mers destul de bine, dar era destul de uzat, el spunând că a fost și vandalizat la un moment dat. Între timp, a găsit mașina pe un site de anunțuri, acolo unde era listată la vânzare cu suma de 5.500 de euro.

Mașina lui Marian Godină „a mai căpătat ceva dotări în plus”

Anunțul specifica niște caracteristici false despre mașină. Audi-ul a primit pilot automat, climă pe două zone sau CD player cu MP3. Mașina pe care a deținut-o Marian Godină nu dispunea de aceste opționale.

El l-a sunat pe vânzător pentru a vedea ce are de spus, nefiind aceeași persoană căreia el i-a vândut mașina. În momentul în care i-a cerut câteva detalii despre mașină, vânzătorul i-a răspuns că mașina merge foarte bine, că are câteva zgârieturi și că nu a fost implicată în accidente. De asemenea, el a spus că mașina se află în posesia lui din anul 2016. Auzind acestea, Marian Godină i-a spus: „E fix mașina pe care am vândut-o eu. Nu știu cum o aveți din 2016, în 2016 era la mine”. El i-a mai explicat și ce probleme a avut mașina de-a lungul timpului. Întrebat cum spune că a avut-o din 2016, vânzătorul a răspuns că „Din 2016 ai avut-o tu”, realizând că nu are cum să treacă pe lângă acuzațiile care îi sunt aduse.

Indiferent de situație, trebuie să fim atenți la ceea ce cumpărăm, să ne interesăm de istoricul mașinilor pentru că, după cum putem vedea aici și nu numai, ofertele nu sunt întotdeauna oneste.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Marian Godină YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide