Scandal de proporții. O mamă celebră i-a dăruit un Rolls-Royce Wraith fiului său de 12 ani

Autor: David Andrei 21 dec. 2020 Știri auto

Un scandal de proporții a izbucnit în lumea mondenă. O mamă celebră i-a dăruit un Rolls-Royce fiului ei. Nu ar fi nimic scandalos dacă puștiul nu ar avea… 12 ani. “E un cadou stupid” și “Ce prostie!”, au fost reacțiile primite de femeie pe Instagram, acolo unde a public imaginile cu mașina și copilul.

GALERIE FOTO

Femeia a cheltuit peste peste 330.000 de dolari pe cadoul fiului său, Rannum. Puștiul a primit un Rolls-Royce Wraith în ziua în care a împlinit 12 ani.

Mama lui, Gulnora Mukhedinova, în vârstă de 34 de ani, este creatoare de modă în Dubai și lucrează pentru o companie care vinde rochii de mireasă de lux. Ea este și fondatoarea unui salon de înfrumusețare foarte popular în rândul clienților cu bani.

Sute de reacții negative la adresa mamei care i-a dăruit copilului un Rolls-Royce Wraith

Imaginile publicate de mamă pe Instagram, în care își arată copilul primindu-și cadoul, a adunat sute de reacții negative. Puștiul este extrem de entuziasmat să vadă limuzina decorată cu flori și baloane, țipă și țopăie de bucurie. Nici lui nu-i vine să creadă că este proaspătul posesor al unei mașini de lux.

Dar Ranumm va mai avea de așteptat încă 6 ani pentru a-și putea conduce mașina. În Emiratele Arabe Unite, ca în multe state ale lumii, permisul se poate obține după împlinirea vârste de 18 ani.

“Ce cadou stupid pentru un copil!”

“De ce ai face așa ceva? Cumpără-i o mașină nouă atunci când va putea să o conducă!”

“Nu e rău să ai bani, dar e rău să-i arunci aiurea!”

Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile negative primite. Sunt însă, și persoane care îi iau apărarea mamei. “Familia lucrează din greu și face bani, așa că îi pot cheltui oricum își doresc!” Alți utilizatori de Instagram îi acuză de invidie pe cei care au dat comentarii negative.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rich Kids Of The Internet (@rkoi)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide