Scandal pe Transfăgărășan – Un șofer s-a urcat pe capota unei mașini

Autor: Elena Luchian 23 aug. 2021 Știri auto

Scandal uriaș pe Transfăgărășan. Doi șoferi și-au pierdut răbdarea în coloana de mașini care se întindea pe kilometri întregi. Conflictul s-a încheiat la spital pentru unul dintre ei. Și amândoi au acum dosar penal.

GALERIE FOTO

Scandalul a început în momentul în care un tânăr de 25 de ani din Buzău a depășit coloana formată pe Transfăgărășan pe contrasens. Acesta a vrut să revină pe sensul său de mers, în coloană. Manevra l-a scos din minți pe un alt șofer, un bărbat de 44 de ani din Bihor. Acesta a vrut să-i dea o lecție. A coborât din mașina sa, s-a apropiat și a început să dea cu pumnii și cu picioarele în mașina celui care efectuase manevra interzisă.

Pentru că nu s-a mulțumit cu atât, s-a urcat cu picioarele pe capotă. Șoferul mai tânăr s-a speriat și a vrut să fugă. A lovit parapetul metalic de pe marginea drumului, apoi a accelerat. Cel de pe capotă a căzut și a suferit mai multe leziuni. A ajuns, în cele din urmă, la spital cu salvarea. Ambii șoferi au depus plângere la poliție.

Incidentul uluitor a avut loc sâmbătă, sub privirile șoferilor care așteptau în coloană. Unul dintre ei a filmat momentul. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și pentru distrugere.

Se formează blocaje rutiere cu mii de mașini în fiecare weekend pe Transfăgărășan

În fiecare weekend, Transfăgărășanul devine ultra-aglomerat. Cei care vor să scape de caniculă iau cu asalt șoseaua aflată la mare altitudine, pe care echipa TopGear o numea, cu mai mulți ani în urmă, “cel mai frumos drum din lume”.

Astfel, șoferii ajung să stea cu orele în blocaje rutiere. Din nefericire, uneori nervii cedează și se ajunge la incidente precum cel petrecut sâmbătă, 21 august, pe șoseaua care face legătura dintre județele Sibiu și Argeș.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide