Schimbări de management la Ford Otosan România

Autor: Marius Vișan 18 apr. 2023 Știri auto
Schimbări de management la Ford Otosan România

Müjdat Tiryaki, care a avut funcția de Director Ford Otosan Craiova din August 2022, este numit Președinte Ford Otosan Craiova începând cu 1 mai 2023, după numirea lui Josephine Payne ca Director General Adjunct al Ford Otosan.

În noul său rol, Tiryaki va fi responsabil de supervizarea operațiunilor de producție vehicule și motoare, precum și a altor funcțiuni de suport. În calitate de Președinte, el va conduce echipa din Craiova în menținerea rolului său cheie în călătoria Ford Otosan către era electrificării, în contextul lansărilor următoare de vehicule electrice, respectiv modelele E-Transit Courier, E-Tourneo Courier și Puma.

Tiryaki s-a alăturat Ford Otosan ca inginer industrial în 2000 și a avut diferite roluri de conducere legate de producția Ford Transit, iar ulterior a fost numit Manager în Secția de Caroserii de la fabrica din Craiova.

Müjdat Tiryaki a mai activat la Ford Craiova între 2010-2012

El a lucrat in Craiova între 2010-2012, iar ulterior, a avut diverse roluri de conducere în Secția de Caroserii a fabricii din Gölcük (Turcia). Înainte de fi numit director al fabricii din Craiova (august 2022), Tiryaki a fost șeful fabricii din Gölcük unde s-a ocupat de proiecte de creștere a capacității de producție și de lansarea E-Transit. Sub comanda lui, fabrica Ford Otosan din Gölcük a fost certificată Advanced Fourth Industrial (4IR) Lighthouse și s-a alăturat companiilor care fac parte din inițiativa WEF (World Economic Forum) Fourth Industrial Revolution.

Müjdat Tiryaki a absolvit Middle East Technical University , secția inginerie industrială, și a obținut un master în științe de la Universitatea Kocaeli.

E-Transit Courier, noul model fabricat la uzina Ford Otosan Craiova

Ford a prezentat la începutul lunii aprilie noua generație a lui Transit Courier. Micul van este acum disponibil într-o versiune electrică. Vehiculul se bazează pe aceeași platformă B2E ca și Puma, a cărui versiune cu emisii zero a fost anunțată pentru 2024, iar Ford a dezvăluit că sistemele de propulsie pentru ambele modele cu emisii zero au fost dezvoltate în același timp.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide