Schiţe oficiale cu primul SUV Kia de clasă mică. Noul model va fi prezentat în această vară

Autor: ProMotor 14 mai 2019 Știri auto

Kia Motors a dezvăluit primele imagini ale noului său SUV de clasă mică. Programat pentru a fi lansat în această vară, noul SUV are ca punct de plecate conceptul Kia SP Signature dezvăluit la începutul acestui an.

Designerii Kia au adăugat tuşe premium noului SUV compact, începând cu blocurile optice cu LED care se extind peste grila radiatorului. Lămpile dispun de grafică tridimensională şi de un model cu aspect foarte tehnic, de diamant, pe margini. Acest design este de asemenea reluat la lămpile spate de tip LED. 

Prin adăugarea unui SUV de clasă mică în linia sa de modele, Kia Motors îşi extinde gama de SUV-uri pentru a putea îndeplini nevoile cumpărătorilor din fiecare regiune.

Fiind primul SUV de clasă mică al Kia la nivel global, noul model va fi comercializat în Coreea de Sud în a doua jumătate a anului 2019, vânzările în alte regiuni urmând să înceapă ulterior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide