Școala auto 2021. Cât costă să faci școala de șoferi în 2021? Prețuri în funcție de categorie

Autor: ProMotor 03 feb. 2021 Știri auto

Și în 2021, școala auto reprezintă un subiect de interes. Conducerea mașinii este o abilitate importantă pe care cei care vor să obțină permisul auto trebuie să o dobândească.

Singura modalitate de a învăța este să se înscrie la o școală de șoferi, care le poate oferi o educație de calitate în prezența unor instructori profesioniști. Bazele conducerii sunt cel mai bine învățate printr-o metodă sistematică și structurată, care este furnizată într-o școală de șoferi.

Există multe școli de șoferi, mai ales în București, așa că orele de conducere pot avea un preț rezonabil. Fiecare lecție de conducere oferită de un profesionist instruit este văzută ca o investiție. Aceasta vă va scuti de anxietate și stres în momentul în care va trebui să susțineți examenul de conducere, și apoi când veți ieși în trafic.

Școala de șoferi în 2021

În cadrul orelor, instructorii acoperă atât situațiile teoretice, cât și cele practice de conducere. Acestea sunt esențiale pentru a vă face să înțelegeți toate elementele fundamentale ale conducerii unei mașini, camion sau motociclete.

Eroarea umană este una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere. De aceea instruirea regulată îl va ajuta pe candidat să obțină abilități de conducere defensivă pentru a evita greșelile mortale.

Obținere permis categoria A: aproximativ 1.500 de lei

Categoria A se referă un permis ce îi permite posesorului să conducă o motocicletă cu sau fără ataș, sau triciclu cu motor cu puterea de peste 15 Kw.

Pentru București, tariful de școlarizare pentru permisul categoria A costă aproximativ 1.500 de lei. În funcție de școală aceste tarif poate fi diferit. Pentru provincie prețurile sunt mai scăzute, existând oferte care pornesc și de la 900 de lei.

Obținere permis categoria B: începând de la 1.200 de lei

În 2021, prețurile sunt mai mari față de anii trecuți. Situația s-a schimbat din cauza coronavirusului, astfel că, dacă în 2020 prețurile porneau de la 1.000 de lei, în 2021 vedem că ele au crescut cu aproximativ 200 – 500 de lei.

Se mai pot adăuga alte câteva sute de lei dacă se optează pentru transmisie automată, sau pentru un alt tip de orar.

Obținere permis categoria C: începând de la 2.000 de lei

Fiind vorba de un permis auto care vă va transforma în șofer profesionist, și prețurile sunt mai mari.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide