Scotty Kilmer explică unele probleme găsite la Mazda CX-5 – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 12 oct. 2022 Știri auto

Un mecanic cu experiență explică de ce nu ar trebuie să cumpărăm o Mazda CX-5 fabricată între 2014 și 2016. Care sunt motivele pentru care ar trebui evitat modelul?

Scotty Kilmer, un mecanic experimentat din SUA, le spune tuturor celor interesați să cumpere un SUV second hand că Mazda CX-5 2014-2016 ar trebui eliminat de pe listă dacă prezintă semne de îmbătrânire anormală. El are câteva motive interesante care îi susțin afirmația. De asemenea, el ne oferă un sfat foarte util noilor proprietarilor de mașini.

CX-5 a intrat în producție în anul 2012. La fel ca mulți alți ca mulți alți producători, s-a mulat pe cererea pieței și a adus un SUV compact cu care să câștige o parte din cumpărători. Oamenii caută vehicule cu o gardă la sol mai mare, iar producătorii livrează.

Poate că luați în considerare achiziționarea unui astfel de model. În definitiv, de ce nu. Dacă mașina se află în stare bună, de ce nu ar trebui să o faceți.

La ce trebuie să fiți atenți când cumpărați o Mazda CX-5?

Scotty Kilmer crede că ar fi mai bine dacă ați evita Mazda CX-5 (2014-2016) de la bun început. Mecanicul auto spune că „ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a cumpăra unul”, deoarece se știe că au probleme costisitoare cu transmisia.

Mecanicul a analizat un model din anul 2014 și spune că aceste SUV-uri sunt cunoscute pentru că au probleme multiple, cum ar fi parbrizele care se sparg ușor sau sistemele de evacuare prost proiectate. Problemele cutiei de viteze ar putea scoate cei mai mulți bani din buzunarele proprietarilor.

Din fericire, exemplarele ulterioare nu mai suferă de aceste probleme. Kilmer spune, de asemenea, că toți cei care nu se pricep ar trebui să găsească un mecanic bun pentru a verifica mașina înainte de a o cumpăra.

Sursa: Autoevolution

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide