Se închide Autostrada A1 pentru o zi întreagă! Care este motivul?

Autor: David Andrei 23 mart. 2021 Știri auto

Se închide Autostrada A1 joi, 25 martie. Nimeni nu va avea acces timp de 12 ore. Care este, de fapt, motivul și ce vor face șoferii care au nevoie să folosească drumul de mare viteză?

GALERIE FOTO

Circulația rutieră pe Autostrada A1 se va închide joi, 25 martie, în intervalul orar 07:00 – 19:00. Restricția se aplică între nodul rutier Cunța și nodul rutier Sebeș-Vest (Vintișoara). În acest interval se vor efectua lucrări la pasajul care face conexiunea între Autostrada A1, Autostrada A10 și Drumul Național 1, pe sensul Turda-Sibiu.

Antreprenorul anunță că este necesară închiderea pe acel sector de autostradă pentru a putea continua lucrările la Nodul Rutier Sebeș. În intervalul programat, se va turna placa de suprabetonare aferentă structurii PN3B – Pasaj pe breteaua 3 peste Autostrada A1. Aceasta face conexiunea între Autostrada A10 și Autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Turda către Sibiu.

Tot atunci se vor instala structura metalică tip portal, dar și dispozitivele electronice aferente VMS-urilor (panouri cu mesaje electronice variabile) pe Autostrada A1, la km 307+100 și la km 312+410.

Își vor face atunci apariția, în urma acestei închideri temporare, structura metalică tip portal și panourile de semnalizare verticală noi pe Autostrada A1 la km 307+580 și la km 311+800.

Asocierea care se ocupă de construcția acestui tronson poate realiza astfel lucrările necesare în condiții de siguranță atât pentru personalul șantierului, cât și pentru participanții la trafic.

Traficul va fi deviat cât timp se închie Autostrada A1

În cele 12 ore în care nu vor putea circula pe Autostrada A1, șoferii vor fi direcționați către alte rute, cum ar fi DN1 (E81) și DN7 (E68).

După ora 19:00, toate restricțiile impuse până atunci, începând cu ora 07:00, vor fi ridicate.

Dacă lucrările nu vor fi posibile în intervalul stabilit din cauza condițiilor meteo, acestea vor fi reprogramate. Aceeași zonă a fost închisă pentru lucrări și anul trecut, la sfârșitul lunii iulie.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide