Se vinde un BMW M5 cu poate cel mai mic kilometraj din lume – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri auto

BMW M5 E39 este una dintre cele mai apreciate versiuni ale berlinei super-sport, mulți considerând că ar fi și cel mai frumos M5 din toate timpurile.

Cei care sunt interesați să cumpere o astfel de mașină ar trebui să știe că un asemenea M5 se vinde pe eBay, iar cel mai important aspect este că are doar 16.700 km la bord. Mașina are un motor V8 de 4,9 litri, care, apropo, este adaptat la o transmisie manuală cu 6 trepte.

Prețul acestei mașini este de 60.000 de dolari (aproximativ 54,091 de euro).

GALERIE FOTO

 

Mașina este foarte bine întreținută, atât la interior, cât și la exterior

Cele mai spectaculoase accente de design ar fi tapițeria în două tonuri (negru-albastru) și jantele M din aliaj de 18 inci, iar lista dotărilor continuă cu scaune cu memorie, sistem auto stereo cu 10 difuzoare cu schimbător de CD cu 6 discuri, reglare automată a climatizării, cruise control, scaune față încălzite, sat-nav și mult mai multe – practic, tot ce ai fi dorit pe un sedan de familie rapid în urmă cu 20 de ani.

Dacă decideți să-l cumpărați iată ce trebuie să știți despre performanța mașinii: puterea provine de la acel motor V8 S62 de 4,9 litri, aspirat natural, care transmite puterea spre roțile din spate printr-o cutie manuală cu șase trepte.

Puterea și cuplul se ridică la 395 CP și 500 Nm, ceea ce este suficient pentru un timp de accelerație de 0 – 100 km / h) de 4,8 secunde, și un vârf de viteză limitat electronic la 250 km / h.

M5 E39 nu va fi niciodată considerat o mașină lentă, motiv pentru care nu își va pierde niciodată din atractivitate.


Sursa foto: CarscoopsComentarii
Inchide