Firea a reacţionat după ce Energetica a achiziţionat cele trei SUV-uri

Firea a reacţionat după ce Energetica a achiziţionat cele trei SUV-uri

Autor: ProMotor acum 10 luni Știri

După ce ieri am aflat de achiziția mașinilor cu dotări din segmentul premium, azi aflăm că Gabriela Firea a sancţionat conducerea companiei Energetica după ce au fost achiziţionate 3 maşini cu tracţiune integrală, pilot automat, scaune față/spate și volan încălzite, încărcare telefon wireless, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele.

Motivul ar fi că procedura nu a fost necesară. Firea a cerut şi o analiză a tuturor achiziţiilor demarate de Energetica, scrie Mediafax.

„Nu sunt de acord cu astfel de achiziţii, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecinţă, am solicitat remedierea acestei situaţii, eventual prin vânzarea lor şi achiziţia unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit comunicatului, Firea a cerut o analiză a tuturor achiziţiilor acestei companii.

„Prin anunţul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziţia a 3 autovehicule Euro6, cu motorizarea de 1591cmc, 177 CP, tracţiune integrală, varianta de echipare medie şi consum mediu de 7,4 l/100km. Facem precizarea că, în anul 2020, Compania Municipală Energetica Bucureşti va demara cel puţin 3 şantiere consecutive – Piaţa Bobocica, Drumul Taberei şi Ferentari – pentru modernizarea reţelei de termoficare a Capitalei”, mai arată sursa citată.

Termoenergetica este compania care a preluat activitatea RADET, după ce aceasta a intrat în faliment.


Sursa foto: Primăria Municipiului Bucureşti / Facebook


Comentarii
Inchide