Se vinde un BMW Seria 5 Touring din 2001. Așa arată un break care nu îmbătrânește niciodată

Autor: ProMotor acum 4 luni Știri

Americanii care vor să-și cumpere o mașină atemporală, dar nu sunt dispuși să plătească o avere pe ea, au la dispoziție acest BMW Seria 5 Touring din 2001.

Un BMW 540i Touring este disponibil în prezent pe site-ul Bring A Trailer pentru un preț de 10.000 de dolari (aproximativ 9.200 de euro).

Acesta arată doar 35.000 de mile pe kilometraj (aproximativ 56.000 de km), este vopsit în nuanța Orient Blue Metallic și are un interior din piele bej.

Puterea sa provine de la un motor de 4.4- litri V8 care produce 282 de CP și 439 Nm cuplu, asociat unei transmisii automate cu cinci trepte, puterea fiind transmisă către roțile din spate.

Echipamentul include scaune încălzite, faruri xenon, control automat al climatizării, șine pe acoperiș, precum și trapă panoramică. Există, de asemenea, accente din lemn pe tabloul de bord, panourile ușilor și consola centrală, precum și scaune frontale cu funcția de memorie. La exterior se remarcă jantele de 17 inchi din aliaj ușor. Echipamentul standard include suspensie independentă, frâne cu disc pe toate cele patru roți, ABS și control dinamic al stabilității (ESP).

Din păcate pentru europenii care își doresc această mașină ea este disponibilă în SUA. Licitația se va termina în mai puțin de o săptămână.

Chiar dacă nu putem ajunge până acolo să o cumpărăm, ne mulțumim să o admirăm de la distanță, și poate fi oarecum inspirațional să vedem că o mașină, dacă este bine întreținută, poate arăta foarte bine și după mai bine de 18 ani de viață.

GALERIE FOTO

 

 


Sursa foto: Carscoops


Comentarii
Inchide