Se vinde un Porsche 911 special. Mașina asta poate circula pe orice tip de teren

Autor: ProMotor 18 feb. 2020 Știri auto

Considerată una dintre cele mai bune mașini sport, Porsche 911 este însă condiționat de prezența asfaltului pentru a-și dovedi abilitatea, indiferent de anul de construcție.

Ei bine, există o excepție. Un 911 a fost modificat pentru a aborda terenuri dificile. Creat de Smash Customs pentru emisiunea SEMA 2017, mașina este acum listată spre vânzare pe eBay. Licitația online se încheie pe 19 februarie.

GALERIE FOTO

În momentul scrierii acestui articol, mașina a fost listată la un preț de 23.700 de dolari.

Este vorba de un Porsche 911 din 1969 cu caroserie și șasiu modificate. Suspensile din față și din spate sunt independente, cu amortizoare Exit la fiecare roată. Jantele personalizate de 15 inci, „îmbrăcate” cu cauciuc de off-road Maxxis Bighorn sunt scoase spre exterior pentru a nu întâmpina obstacole în calea lor. Mașina este dotată cu proiectoare LED și un suport de acoperiș care poartă o roată de rezervă.

Aspectul este completat de vopseaua neagră mată pe care constructorul a achiziționat-o de la departamentul Forțelor Aeriene.

Pentru măsuri de siguranță, singura bucată de sticlă de pe acest 911 este parbrizul, mașina fiind dotată și cu rollcage, bare laterale și scaune sport. Un volan cu fund plat și un sistem audio ARC sunt disponibile la interior.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide