Se vinde un Trabant decapotabil, perfect pentru vara care se apropie – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 20 apr. 2020 Știri auto

Trabantul este o maşină care, în ciuda dimensiunilor şi calităţilor tehnice reduse, a rămas bine întipărită în memoria compatrioţilor noştri. În România, în perioada comunistă și în anii 90, Trabantul a fost fie apreciat, fie o sursă inepuizabilă de bancuri.

Majoritatea șoferilor știu cum arată, și trebuie să recunoaștem că un Trabant obișnuit nu este o mașină care să atragă privirile, dar un Trabant roșu, decapotabil, ar putea să facă diferența.

Un astfel de exemplar se vinde pe mobile.de cu 10.900 de euro. Mașina are jante din aliaj și scaune de Volkswagen Golf GTI din piele. Datele tehnice sunt următoarele:

Prima înmatriculare – 01/1991
Cutie de viteze – Manuală
Combustibil -Benzină
Kilometraj – 9.000 km
Putere – 30 kW (41 CP)
Capacitate cilindrică – 1.000 cm3
ITP valabil până la – 06/2021
Culoare – Roşu
Design interior – Piele integrală, Gri
Categorie – Cabriolet / Roadster
Stare vehicul – Neaccidentat

GALERIE FOTO

Despre marca Trabant

Trabant este un automobil care a fost produs în Republica Democrată Germană în perioada 1957 – 1991. Fabrica „VEB Sachsenring Automobilwerke Zwickau” s-a închis pe data de 30 aprilie 1991.

În Zwickau au fost produse în total 3.051.385 de automobile Trabant. La data de 01.01.2001 mai erau în Germania înscrise în circulație 33.726 automobile.

În perioada de fabricație autoturismele erau exportate în fostele țări socialiste, cele mai multe trabanturi fiind exportate în Cehoslovacia, Polonia și Ungaria. În ținuturile unde se vorbea germana autoturismul era numit Trabi (Trabbi). În prezent el a devenit un obiect de colecție pentru amatorii de automobile istorice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MOBILE.DE



Comentarii
Inchide